opc_loader

 

Alle artikelen worden GRATIS BEZORGD in Nederland via DPD.                            

 

 Nordicwalkingspecialist.nl bezorgt alle artikelen gratis naar elk adres in Nederland. Voor informatie over de verzendkosten en bezorging naar andere landen dient u contact op te nemen via de mail: info@nordicwalkingspecialist.nl

 

 

Artikelen worden direct uit voorraad geleverd. Onder normale omstandigheden wordt uw bestelling binnen 2 a 3 werkdagen na ontvangst van de betaling bij u thuis afgeleverd op dinsdag, woensdag of vrijdag.
Als u bericht heeft gekregen dat een pakket is verzonden en deze niet bij u is afgeleverd, wilt u dit dan, binnen 3 dagen na verzending, kenbaar maken via het contactformulier op de site. We kunnen misschien dan nog achterhalen waar het pakket zich eventueel bevindt. Als u na drie dagen pas reageert, is er nagenoeg niets meer te achterhalen en kan het pakket als verloren worden beschouwd. Dit is echter voor rekening van de klant.

 

 

 

 

 
Winkelwagen
Gastenboek
Wiebe 
Dank voor jullie enorme klantvriendelijkheid...
Rene Spierts 
11e Nordic&Walking 3Landen 3Daagse. Hallo...
Nordic Walking Stokken
   Nordicwalkingspecialist is de specialist op het gebied van Nordic walking. Zij verkopen Nordic walking stokken en nordic walking accessoires van Leki, Exel en Elmakes. Leki is marktleider en werd als eerste en enige pole fabrikant gecertificeerd door de hoge veiligheidsnormen van de producten met de kwaliteit en de keurmerken van TÜV Süd en de Japanse Consumer Product Safety Association (CPSA). Bijna geen enkele andere fabrikant in de outdoor industrie heeft zoveel innovaties en patenten als Leki vastgelegd. Leki staat voor kwaliteit!