opc_loader

DVD Nordic Walking

24,14 19,95 U bespaart: 17%
x

 DVD - NW de snelst groeiende buitensport voor jong en oud

Deze DVD geeft een perfect beeld over Nordic Walking in Nederland met prachtige beelden van de diverse mogelijkheden die deze nieuwe populaire sport biedt. 
Of het nu gezellig samen wandelen is met poles of een goede fitness training, alle mogelijkheden komen aan bod. Zelfs voor ervaren sporters laat deze DVD zien dat Nordic Walking ook voor hen een zeer geschikt middel is om in een training toe te passen.
Prachtige beelden langs het strand en in het bos, een goede uitleg wat de mogelijkheden zijn, adviezen voor een juiste techniek en veel enthousiasme spreken op deze fantastische DVD.
Tevens worden er op een duidelijke manier oefeningen getoond die het mogelijk maken om thuis zelf aan uw fitheid te werken.

DVD Nordic Walking heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Winkelwagen
Gastenboek
Wiebe 
Dank voor jullie enorme klantvriendelijkheid...
Rene Spierts 
11e Nordic&Walking 3Landen 3Daagse. Hallo...
Nordic Walking Stokken
   Nordicwalkingspecialist is de specialist op het gebied van Nordic walking. Zij verkopen Nordic walking stokken en nordic walking accessoires van Leki, Exel en Elmakes. Leki is marktleider en werd als eerste en enige pole fabrikant gecertificeerd door de hoge veiligheidsnormen van de producten met de kwaliteit en de keurmerken van TÜV Süd en de Japanse Consumer Product Safety Association (CPSA). Bijna geen enkele andere fabrikant in de outdoor industrie heeft zoveel innovaties en patenten als Leki vastgelegd. Leki staat voor kwaliteit!