opc_loader

Gymstick Fitness Tool
Een gymstick is een nieuw fitness-hulpmiddel dat is ontwikkeld om het totale lichaam effectief te trainen. Het is ideaal voor het verbeteren van cardiovasculaire conditie, spierkracht en uithoudingsvermogen, balans en flexibiliteit, spierversteviging, vetverbranding en coördinatie. Dit verbazingwekkende total body fitness hulpmiddel wordt gebruikt door mensen uit alle lagen van het leven van professionele atleten tot senioren; van de patiënten die herstellen van een blessure of een operatie. Ook jonge sporters die hun conditie willen verbeteren of hun kracht willen opbouwen maken gebruik van de gymstick.Het kiezen van Uw Gymstick
Gymstick fitness tool is verkrijgbaar in vier verschillende weerstandsniveaus. De weerstand niveaus zijn kleur gecodeerd. De kleuren zijn, van de lichtste tot de sterkste: blauw, zwart, zilver en goud. U kunt gebruik maken van het onderstaande schema om een weerstand niveau dat past bij uw individuele behoeften te kiezen. De weerstand niveaus variëren van 1 tot 30 kg, afhankelijk van de kleur.

 

 

 

Winkelwagen
Gastenboek
Wiebe 
Dank voor jullie enorme klantvriendelijkheid...
Rene Spierts 
11e Nordic&Walking 3Landen 3Daagse. Hallo...
Nordic Walking Stokken
   Nordicwalkingspecialist is de specialist op het gebied van Nordic walking. Zij verkopen Nordic walking stokken en nordic walking accessoires van Leki, Exel en Elmakes. Leki is marktleider en werd als eerste en enige pole fabrikant gecertificeerd door de hoge veiligheidsnormen van de producten met de kwaliteit en de keurmerken van TÜV Süd en de Japanse Consumer Product Safety Association (CPSA). Bijna geen enkele andere fabrikant in de outdoor industrie heeft zoveel innovaties en patenten als Leki vastgelegd. Leki staat voor kwaliteit!