opc_loader
LEKI

In 1948 is de firma Leki opgericht door Gertrude en Charles Lenhart. In 2000 heeft de Lenhardt Leki ingehuldigd in Tsjechië, een van de 's werelds grootste, meest moderne productiefaciliteit voor skistok producties. Als de eerste en enige pole fabrikant werd Leki gecertificeerd door de hoge veiligheidsnormen van de producten met de kwaliteit en de keurmerken van TÜV Süd en de Japanse Consumer Product Safety Association (CPSA). Bijna geen enkele andere fabrikant in de outdoor industrie heeft zoveel innovaties en patenten als Leki vastgelegd.Leki is de wereldleider op het gebied van nordic walking. Leki staat voor kwaliteit!

 

Trigger Shark - systeem
In de Scandinavische sportsector is het Nordic Trigger Shark grip – lussensysteem niet meer weg te denken. Dit systeem staat garant voor een optimale overdracht van energie uit de arm naar de stok en is comfortabel om “aan- en uit te trekken.

Het klik-in-systeem biedt het hoogste niveau van comfort: de neus snuiten, uw fles water pakken en gymnastische oefeningen zijn niet langer een probleem . 

Druk gewoon op de knop om de riem uit de greep te verwijderen; deze blijft altijd rond uw hand. En het is net zo gemakkelijk om de riem opnieuw aan te sluiten op de grip - klik hem er gewoon weer in. 

Met het LEKI Shark strap-systeem, dat is ontwikkeld samen met en door professionele wintersport atleten, heeft LEKI alle voordelen van de wedstrijdsport sector meegenomen en aangepast aan de behoeften van de langlaufers en nordic walkers. 

Het Shark-systeem biedt altijd de beste overdracht van energie die beschikbaar is en geeft u het hoogste niveau van comfort. De kleine ring-achtige opening tussen de duim en wijsvinger is praktisch niet merkbaar.

 

          Trigger Shark Grip – lussensysteem:

·         Riem kan snel en eenvoudig worden vergrendeld / vrijgelaten uit de greep

·         Perfecte pasvorm, ideaal transmissie van energie

·         Hoogste niveau van comfort voor langlaufen en nordic walking

 

 

 

 

Artikel 1 tot 3 (van de 28 artikelen). Resultaat:12345...VolgendeToon alles
LEKI
42,95
Op koude dagen, zal de thermische flesdrager uw...
LEKI
68,95
De Leki Elite Carbon overtuigt met zijn bewezen...
Artikel 1 tot 3 (van de 28 artikelen). Resultaat:12345...VolgendeToon alles